If you're going to San Francisco

Datum; 2010-03-18 Tid; 07:05:55
Vi har anlänt till San Francisco! Härligt som alltid. Vädret är bättre än när jag var här senast. Det är klart och soligt och ska bli det alla dagar framöver. Vi gillar hotellet, det är ljust och fräscht, jättefint! Och ändå det billigaste på resan. Och planet gick hur fort som helst. Typ en timme bara från LA.

Vi strosade omkring lite på Pier 39 idag och sen bara vandrade vi omkring, kom till någon park, lite sånt. Har haft så fruktansvärt ont i knät och fötterna idag. Vi åt middag på McDonalds som ligger runt hörnet för jag orkade inte gå längre. Sen satte vi oss på uteserveringen på hotellet där de har eld i små glasburar typ. Jättemysigt. Efter ett tag kom två par, ett från Australien och ett från Kanada och satte sig vid oss och vi hade jättetrevligt i ett par timmar som bara flög förbi. Har verkligen varit en trevlig kväll tycker jag!

Imorgon hittar vi på något spännande, vad vet vi inte än, och sen på fredag blir det Alcatraz. Jag får tydligen inte shoppa så mycket här heller eftersom vi inte vill köpa en ny resväska förrän i New York eftersom det blir så mycket extra att betala på flygen annars. Det suger ju. Det kliar i fingrarna. Jag vill shoppa på Abercrombie & Fitch, Hollister, American Eagle Outfitters och, såklart, Victorias Secret. Herregud alltså.

Dags att sova nu. Är trött och har två Appletinis i kroppen som ger sin lilla effekt. God natt!

Kommentarer
Namn: pi

jag saknar dig ditt monster, sluta ha det så skönt ;)

2010-03-18 @ 20:21:18
URL: http://nixon-sound.blogspot.com/
Namn: Mormor

Hoppas ni får soliga, roliga och spännande dagar i San Francisco. Shopping oj oj kan ni inte lämna kvar några "gamla" kläder och köpa nya. Det måste kännas tråkigt att se fina saker när resväskan är för liten. Ja ja men hoppas att ni har ett fint hotel och får god spännande mat på trevliga restauranger. m.m. Massor med kramar. Mormor

2010-03-19 @ 08:54:25

Lämna din åsikt:

Namn:
Den magiska boxen minns dig!

E-mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:




DAGAR KVAR
TILL JORDANIEN