Here we are again

Datum; 2010-03-15 Tid; 05:58:46
Äntligen hemma! Vi har kommit till Los Angeles. Tog en taxi från buss-stationen till vårt hotell i Santa Monica  som inte alls är lika flådigt som i Las Vegas. Men det kan man ju inte förvänta sig direkt. Vi strosade runt lite på 3rd street promenade och längs strandpromenaden och ut på Santa Monica Pier. Riktigt mysigt och det är fint väder med sol och värme och lite lätta vindar. Vi åt en fruktansvärt dyr och inte alls god middag, det sög. Det var kallare inne på restaurangen än ute så nu ska vi mysa ner oss i sängarna och sova.

Imorgon ska jag träffa Matt. Jag är sjukt nervös. Men det ska bli så otroligt roligt! :)

Hej då!

Kommentarer
Namn: Mormor

Skönt att ni är framme i LA efter den långa bussresan och att solen skiner. Hoppas Matt blir lika glad att träffa dig som du är att träffa honom.Hoppas också att Anki får en bra dag. Du får väl presentera honom för Anki så han ser vilken underbar och snäll mamma du har. :-)))). Tack för ditt och Ankis bloggande. Det är jättekul

att se bilder höra om era äventyr. Milj.kramar mormor

2010-03-15 @ 14:26:22
Namn: Mormor

Skönt att ni är framme i LA efter den långa bussresan och att solen skiner. Hoppas Matt blir lika glad att träffa dig som du är att möta honom. Du får väl presentera honom för Anki så han får se vilken underbar och snäll mamma du har :-)))). men du ska det så trevligt. Hoppas Anki får en bra dag också hon kan ju passa på att shoppa . Tack för ditt och Anki´s bloggande. Det är jättekul att läsa om era äventyr och se de fina bilder som du tar. Men bilderna på dig från casinot och kompisen Coca cola isbjörnen var också bra som Anki tog. Eller hur? Massor med kramar från ett halt och töande Sverige.

2010-03-15 @ 14:45:02

Lämna din åsikt:

Namn:
Den magiska boxen minns dig!

E-mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:




DAGAR KVAR
TILL JORDANIEN