Good food good drinks good life

Datum; 2010-03-15 Tid; 03:38:35
Igår var vi i Stratosphere Tower, på en restaurang som hette Top of the World. Och det var top of the world också! Vilken utsikt! Restaurangen snurrade 360 grader på 80 minuter och man såg ut över hela Las Vegas. Ända bort till där alla lampor slutar och öknen börjar. Det var så jäkla coolt. (Men vägen dit var ett helvete. En timme i stormvindar! Vi hade sand i ögon, näsor, öron, you name it.) Maten var också jättegod! Fantastiskt mat och en jättegod Apple Martini. En otroligt trevlig kypare också. Det var coolt. Åt också tre småefterrätter, de på bilden är jordgubbscheesecake som man doppar i créme and cookies och den andra är vanlig cheesecake som man doppar i créme and oreos. MUMS!

Efteråt tog vi en taxi hem och packa ihop oss och la oss och sov sista natten i den otroligt sköna sängen som jag aldrig vill släppa ifrån mig. Wow alltså!




Kommentarer
Namn: Mormor

Vilken häftig utsikt. Maten låter härligt lyxig och ni är värd det allra bästa Klart kyparen var trevlig med 2 så glada skönheter.Hoppas ni sparade menyn, det skulle vara kul att se allt ni åt.Massor med kramar till er båda. Mormor

2010-03-15 @ 09:17:00

Lämna din åsikt:

Namn:
Den magiska boxen minns dig!

E-mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:




DAGAR KVAR
TILL JORDANIEN